Nieuws

This has been a Jeremyville community service announcement

In deze roerige tijden kan iedereen wel een positieve boodschap gebruiken.
Graphic Matters, de 3sec.gallery en Winkelhof ’t Sas Breda hebben de handen ineen geslagen om het winkelhof tijdelijk te vullen met een pop-up expositie van Jeremyville, totdat de horeca weer zijn terrassen mag uitzetten.

PHOTEDby Edwin Wiekens

De Australische Jeremyville begon als illustrator bij de Sydney Morning Herald. Nu wordt hij gezien als één van de meest invloedrijke illustratoren ter wereld. Zijn werk was eerder te zien in het Andy Warhol Museum in Pittsburg, La Casa Encendida in Madrid, Colette in Parijs, Cappellini in NYC en het 798 Arts District in Beijing.

 

PHOTEDby Edwin Wiekens

Jeremyville begon in 2010 met het tekenen van Community Service Announcements als een dagelijks online project. Via social media daagt hij je uit na te denken over klimaat, maatschappij, persoonlijke groei of gewoon positieve dingen.

 

Nog steeds werkt hij dagelijks aan uitbreiding van de serie. In de loop van jaren postte hij honderden posters online. Altijd met een doel een kort onverwacht moment van rust en verbondenheid te creëren in de roerige tijden.

Auteur info

Martijn

Taking care of projects and events at Graphic Matters