Programma

3sec.gallery

3sec.gallery is ‘s werelds enige drive-by gallery. Langs de inrit van de Chassé Parking is elke drie maanden een nieuwe reeks posters te zien. Tijdens Summer School rij, fiets, of loop je langs de tentoonstelling ‘Horizontale Panorama’s van Anna Bay.

  • price-icon3sec.gallery (Chassé Parking)

Illustrator en visueel poëet Anna Bay (Anne van den Berg) is gefascineerd door de interactie tussen licht en kleur en het effect daarvan op onze beleving. Door verschillende taferelen te ontwerpen, bouwen en fotograferen, creëert Anna vriendelijke werelden met een vleugje magie. Beelden die je even doen twijfelen of het echt is, of digitaal gemaakt.

Haar werkwijze brengt verschillende uitdagingen met zich mee, waaronder de beperkingen van het werken met papier. Ook stelt Anna zichzelf de regel om zo min mogelijk kleuren en geometrische vormen te gebruiken. Met als resultaat minimalistische, maar herkenbare beelden.

Deze tentoonstelling bevat een zomerse selectie uit recent en ouder werk dat eerder is verscheen in diverse publicaties. Voor 3sec.gallery stelde Anna een serie panorama’s samen van glooiende landschappen en andere zonnige taferelen gecreëerd met papier, zout, kurkuma en paprika poeder.

Bekijk hier voorgaande tentoonstellingen in de 3sec.gallery.

Foto door Edwin Wiekens