Programma

Creativity World Forum

CWF2019 is dé plek voor creatievelingen die graag sociale uitdagingen aangaan. Breda zet je in de interactieve modus: je dag zal in geen geval voorspelbaar zijn. We nodigden zeven ondernemers uit die zich bezig houden me wereldwijde uitdagingen. Samen met zeven imagineers staat deze dag in het teken van het delen van inzichten die veranderingen in gedrag stimuleren.

Deze dag gaat over samenwerken, te midden van Graphic Matters. We staan er niet vaak bij stil dat ontwerpen orde scheppen in de chaos, overzicht bieden op complexe zaken of emoties losmaken. Ze verbeelden urgente kwesties zodat wij ze sneller kunnen begrijpen.

We beginnen de dag met een interactieve ‘Wonderzone; stage of the unexpected’. Om je hersenen in de creatieve stand te zetten. Je zult je bevinden in een creatieve mindfuck – een artistieke mindset, met ruimte voor humor, poëzie en spel. Want dát is waar gedragsverandering begint.

Het tweede deel van de dag draait om de rechterkant van je brein. Omdat we serieuze zaken hebben om te bespreken. Over de zaken die kenmerkend zijn voor onze regio, onze ondernemers, onze gamechangers van de toekomst. We leggen diepe focus op gedragsverandering in elk thema, omdat het een universele oplossing is. Vind een zaak om aan te werken en maak het verschil.

LET OP: CWF2019 is NIET te bezoeken met een Graphic Matters ticket.

Meer info over tickets en workshops: