Programma

De stad is van ons Themabijeenkomst - cultureel ondernemerschap

Breda is de op acht-na-grootste stad van Nederland, maar op nummer 28 als het gaat om cultuuraanbod. Precies om deze reden is er afgelopen april een themabijeenkomst georganiseerd, waar maar liefst 60 ondernemers bijeen zijn gekomen. Dit om zo met elkaar te werken aan het culturele ondernemerschap in en voor Breda.

De waarde van een stevig cultureel aanbod is niet alleen belangrijk voor Breda, maar ook voor Brabant. Zo zorgt zowel Breda als Brabant ervoor dat zij aantrekkelijk(er) worden voor (nieuwe) bewoners, bedrijven en studenten. Breda bouwt naast haar economische groei, ook aan haar ‘inhoudelijke’ groei. Dit door te zorgen voor een sterker ecosysteem voor kunsten, design en nieuwe toegepaste creativiteit en technologie.

Op donderdag 26 september vindt de tweede bijeenkomst van de stad is van ons plaats tijdens Graphic Matters.

Meld je hier aan

Programma:

16:30u inloop & ontvangst met wat lekkers
17:15u key note door Graphic Matters directeur Dennis Elbers
17:45u pitches door ambitieuze ondernemers. Zij vertellen hun droom & uitdagingen.

  •  Dyane Donck: haar Deep Sound Experience: brengt je vitaliteit
  •  Powered by Tinc: Rogier Telderman neemt je mee in de kracht van muziek

18:30u bezoek Graphic Matters
19:00u netwerkborrel – napraten en connecties maken

Voorafgaand aan de bijeenkomst wordt er een dialoogtafel met 10 CEO’s uit het bedrijfsleven georganiseerd (invite only). Dit om de muurtjes tussen kunst en business te doorbreken, samen te werken en sterker te staan.

Houd er rekening mee dat er foto- en/of videomateriaal voor publicatie kan worden gemaakt. Tevens wordt de deelnemerslijst gedeeld met de aanwezigen om het netwerk te vergemakkelijken. Mocht je geïnteresseerd zijn in het volgen van de opbouw van het evenement, neem dan hier een kijkje.