Programma

Graphic-a-Fair Ontdek jouw superpower!

De laatste dag van Graphic Matters sluiten we af in stijl met de Graphic-a-Fair.

Ontdek jouw eigen superpower! Deze dag is voor iedereen die wil, kan en durft te maken. Er zijn inloop workshops op gezette tijden en ‘maaktafels’ om aan te schuiven.

Creëer onder begeleiding van professionele ontwerpers je eigen data selfie, visuele notitie of slow tweet. Ontdek dat ook jij visuele superpowers hebt!

Voor iedereen van 4 tot 104 jaar.

Deelnemende ontwerpers en programma:

Grafische Werkplaats Raaf
12.30 / 14.00 / 15.30 uur*
In 1 uur ontwerp jij met behulp van letters, vormen en lijnen je eigen superpower beeld en leg je die vast in zeefdruk.

Paperclear
13.00 / 14.30 / 15.45*
Layana van Paperclear leert je hoe je iets beter kan vertellen, onthouden en/of uitdenken door te tekenen. Iedereen kan tekenen. Layana neemt je aan de hand mee en binnen een aantal heldere stappen leg je jouw dag vast in visuele notities.

Studio Zeedauw
doorlopend
Wil je eens ècht een statement maken en je ongefilterde mening delen? Kom dan bij de mobiele drukkerij van Studio Zeedauw je eigen analoge #slow tweet drukken. Letter voor letter zet je je #slow tweet op de pers, dus tijd genoeg om na te denken over een zinvolle en goed geformuleerde boodschap.

Babbels in Beeld
doorlopend
Iedereen heeft speciale krachten. Wat zijn die van jou? Eva van den Dungen van Babbels in Beeld helpt jou ze in beeld te brengen.

Bitoño Atelier (BE/FR)
doorlopend
Maak je eigen super sandwich met Atelier Bitoño uit Brussel. Laagje voor laagje druk je naar eigen smaak een kleurrijke boterham op een tas.

Caroline Ellerbeck
doorlopend
Je hoeft geen artistiek talent te zijn om creatief te zijn. Caroline daagt je uit met een challenges uit haar nieuwe boek “frame your imagination”.

Je Favoriete Ontwerpers
doorlopend
Met ontwerptools kun je een perfect beeld creëren. Je Favoriete Ontwerpers zoekt naar het ideale grid op basis van de gulden snede. Jij kunt ze helpen tijdens de Graphic A Fair. Door deel uit te maken van hun workshop maak je je eigen volmaakte creatie en help je mee aan het maken van het ultieme beeld. De vraag is wel in hoeverre is dit je eigen creatie?

Bouke Bruins. via KOP
doorlopend
De geschiedenis is geschreven maar Bouke Bruins laat jou namens KOP de toekomst zelf schrijven. Een levensgrote houten sculptuur en stempels met letters nodigen je uit om je mening te delen of die van anderen te veranderen.

* De workshops van Paperclear en Raaf zijn op gezette tijden. Je kunt je hiervoor aanmelden op de dag zelf bij de infobalie. Er kunnen ongeveer 10 deelnemers per keer meedoen.