GRAPHIC MATTERS 2023 KICK-OFF


Dit jaar gaan we het anders doen!
Op donderdagmiddag 26 januari lichten we ons nieuwe programma toe. Van tweejaarlijks festival naar een doorlopende programmering. Een bijzonder moment dat we graag vieren met onze belangrijkste partners, stakeholders en fans.

Graphic Matters presenteert vanaf 2023 een nieuwe programma-opzet, in een jaarlijks terugkerend stramien. Hierdoor zijn we nog beter in staat de kracht en impact van visuele communicatie zichtbaar te maken voor ontwerpers en jongeren.

“Wij laten je kijken,
jij gaat het zien.”

Graag vertellen we je meer over onze plannen voor 2023. Ontwerper Richard Niessen verzorgt een inspirerende lezing en kondigt een bijzonder project aan waar de locatie van deze dag al meer over onthuld. Oprichter Dennis Elbers licht het jaarprogramma toe, met beproefde activiteiten en nieuwe accenten.

Daarnaast presenteren we de gelimiteerde oplage van de koppermaandagprent. Drie bijzondere werken door de 82-jarige ontwerper Henk Cornelissen, uitgebracht in samenwerking met NPN Drukkers, Whynotcooperation en [Z]OO producties. Voor iedere bezoeker van deze middag is een exemplaar beschikbaar.

Praktische info
Het programma start donderdag 26 januari in de Grote Kerk om 16:00 uur, inloop vanaf 15:45. Na de presentaties is er tijd om met elkaar te proosten, napraten en netwerken.

Wij kunnen niet wachten om onze plannen met jullie te delen. Tot dan!

Graphic Matters 2023 kick-off
Donderdag 26 januari
16:00 – 18:00
Grote Kerk, Breda

Foto door Rob Lipsius