Programma

Blow Up Talks | KiteLab en Tools for Action Designing with air

Schuif aan bij de Blow Up Talks en luister naar de inspirerende verhalen van internationaal aansprekende ontwerpers. Tijdens deze avond geven unieke en eigenzinnige ontwerpers een kijkje in hun werkwijze en inspiratiebronnen. Hoe zetten deze creatieven lucht in als element in een ontwerp? En wat betekent het voor hen om 3-dimensionaal werk te creëren? 

Deze week (15/08) staan Victor Guérithault als KiteLab en Bambi van Balen van Tools For Action in de spotlight. KiteLab duikt in de verschillende verhalen, betekenissen en vormen van vliegers en hoe ze gebruikt en ingezet worden in zijn eigen praktijk. Tools For Action vertelt naast de indrukwekkende projecten die de stichting heeft gerealiseerd over de geschiedenis van opblaasbare kunst, architectuur en activisme.

De Blow Up Talks zijn Engelstalig en voor iedereen toegankelijk. Het is een fysiek event met een beperkt aantal plaatsen. Claim hier je ticket (5 euro inclusief consumptie).

Na elke presentatie is er uiteraard ook tijd voor een Q&A met de ontwerpers waar je je eigen inzichten en vragen kunt delen. Na afloop praten en netwerken we graag nog door aan de bar!

Deze avonden zijn onderdeel van het 2023 Summer School ‘Blow Up/Blow Out’ programma en voor masterclassdeelnemers gratis.