Programma

Masterclass by Damien Poulain Before the thought, there is the dream

Tijdens deze masterclass daagt de Franse kunstenaar Damien Poulain je uit om een eigen dekmantel te creëren. Je gaat schilderen op textiel en maakt een kledingstuk dat je innerlijke wereld opblaast en naar buiten brengt. 

Doeken zijn een middel om een boodschap over te brengen, een bescherming, een statement om deel uit te maken van een groep. Het textiel is niets totdat het de vorm krijgt van een schilderij, een kleed, een masker of een kledingstuk.

Kosten & tickets

De ticketprijs voor studenten is €150,- incl. btw
De ticketprijs voor professionals is €230,- incl. btw

🎟 NAAR DE TICKETSHOP 

Voor vragen kun je een mailtje sturen naar info@graphicmatters.nl

Summer School 2023
Van 15 t/m 24 augustus presenteert Graphic Matters een Summer School in Breda. De Summer School bestaat uit vier masterclasses die dit jaar volledig in het teken staan van Blow Up/Blow Out. Iedere masterclass wordt gegeven door een toonaangevende internationale ontwerper, typograaf of vormgever. Daarnaast is er een sociaal programma met studiobezoeken, tours en lezingen.

Deze masterclass is mogelijk gemaakt door de Keep an Eye Foundation, een Nederlandse stichting die zich inzet voor talentontwikkeling en landelijk diverse organisaties ondersteunt. Lees er hier meer over.

Op de hoogte blijven? Schrijf je hier in voor de Graphic Matters nieuwsbrief.