Nieuws

Oproep
Vrijwilligers gezocht!

Voor de expositie Het Paleis van Typografisch Metselwerk in de Grote Kerk Breda zijn we opzoek naar vrijwilligers. We bieden je de kans om ervaring op te doen in de culturele sector, je favoriete ontwerpers te ontmoeten of om nieuwe vrienden te maken. Help je mee?

Als vrijwilliger ben je het aanspreekpunt voor bezoekers. Samen met twee collega’s verwelkom je hen. Je helpt hen bij vragen over de expositie of Breda, houdt toezicht op de expositie en beheert de shop. Soms zijn er op/afbouw werkzaamheden waarbij jouw hulp nodig is.

Waarom is dit leuk?
– Je wordt omringd door werk van internationale ontwerpers
– Je ervaart hoe een expositie in zijn werk gaat
– Je maakt een tof evenement mogelijk
– Je werkt samen met leuke collega’s

Wie ben jij?
– Je vindt het leuk om bezoekers te woord te staan
– Je kunt zelfstandig werken
– Je vindt visuele cultuur interessant
– Je bent flexibel beschikbaar tussen 22 april en 18 juni 2023. Circa één keer in de week, we zijn blij met elke aanmelding.

Als vrijwilliger ontvang je lunch, gratis toegang tot (betaalde) activiteiten en natuurlijk eeuwige eer en dank van ons! We sluiten af met een gezellige bijeenkomst voor alle vrijwilligers.

Vul onderstaand formulier in als je ons kunt helpen. Voor opmerkingen of vragen mail naar vrijwilligers@graphicmatters.nl. Je ontvangt snel reactie van ons. 

Over de expositie
Het Paleis van Typografisch Metselwerk vertelt over alle kenmerkende aspecten van grafisch ontwerp – van tekens en technieken, tot de geschiedenis en de praktijk van het vak. In deze expositie komen 9 thema’s aan bod: Teken, Symbool, Ornament, Constructie, Poëzie, Spel, Orde, Ambacht en Praktijk.

Over Graphic Matters
De expositie Het Paleis van Typografisch Metselwerk – Beeldtaal onder de Loep wordt gepresenteerd door Graphic Matters in samenwerking met de Grote Kerk Breda. Sinds 2008 toont Graphic Matters het werk van visueel eigenzinnige, maatschappelijk betrokken en kritische ontwerpers in een openbare context.

Auteur info

Anne

Content & creation