Programma

Blow Up Talks | Damien Poulain en Steve Messam Designing with air

Schuif aan bij de Blow Up Talks en luister naar de inspirerende verhalen van internationaal aansprekende ontwerpers. Tijdens deze avond geven unieke en eigenzinnige ontwerpers een kijkje in hun werkwijze en inspiratiebronnen. Hoe zetten deze creatieven lucht in als element in een ontwerp? En wat betekent het voor hen om 3-dimensionaal werk te creëren?

Deze week (22/08) staan Steve Messam en Damien Poulain in de spotlight. Damien Poulain neemt je mee in zijn kleurrijke praktijk en alle gevarieerde projecten – van tennisbanen tot maskers – die daarbij horen. Steve Messam gaat dieper in op de enorme inflatables en neemt de bezoeker mee in zijn unieke en herkenbare werk en praktijk.

De Blow Up Talks zijn Engelstalig en voor iedereen toegankelijk. Het is een fysiek event met een beperkt aantal plaatsen. Claim hier je ticket (5 euro inclusief consumptie).

Na elke presentatie is er uiteraard ook tijd voor een Q&A met de ontwerpers waar je je eigen inzichten en vragen kunt delen. Na afloop praten en netwerken we graag nog door aan de bar!

Deze avonden zijn onderdeel van het 2023 Summer School ‘Blow Up/Blow Out’ programma en voor masterclassdeelnemers gratis.